Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πολιτική αθλιότητα...

Και ενώ πολύς κόσμος πλέον δεν δύναται να πληρώσει το χαράτσι που εισπράττεται παράνομα μέσω της Δ.Ε.Η. ήδη έχει προταθεί από τη Διοίκηση της Επιχείρησης μια γενναία αύξηση στο ρεύμα πάνω από 50%!!! Σήμερα ακούσαμε στα...ελεύθερα αθηναϊκά τηλεοπτικά μας  κανάλια ότι τελικά με παρέμβαση της Κυβέρνησης η αύξηση μετριάστηκε στο 25%! Να μια αιτία για να χαρούν οι Έλληνες!  Έλληνες λοιπόν, χαρείτε! η Κυβέρνηση μας σκέφτεται....
Χοντρό το δούλεμα φίλοι μου! Και μας ληστεύουν οι πολιτικοί μας, και μας δουλεύουν!!!

Έτσι,ενώ από την αρχή μας είπαν για υπέρογκες αυξήσεις μετά τις πήγαν στο μισό για να πιστέψουμε ότι μας κάνουν και χάρη και να μας έρθει και... μαλακά!Πρωταγωνιστικό ρόλο στο κουτοπόνηρο αυτό μανατζάρισμα έπαιξαν για μια ακόμη φορά τα μεγάλα Μ.Μ.Ε.
Το δούλεμα βεβαίως δεν σταμάτησε εκεί! Το συνέχισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ.Κεδίκογλου με μια δήλωση σαν αυτές που πολλές φορές μας έχει συνηθίσει. Όταν λοιπόν σε πρωινή εκπομπή ο εκπρόσωπος του ΣΎΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε ότι: "Με τέτοιες αυξήσεις στο ρεύμα θα έχουμε και νεκρούς από το κρύο ή να κινδυνεύουν να καούν από τις σόμπες που τις ανάβουν για οικονομία", μετά από λίγο ήρθε η αισχρή στην κυριολεξία απάντηση του κ.Κεδίκογλου,ότι: "ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται να έχουμε νεκρούς για να καρπωθεί πολιτικό κέρδος...!!!!!!" .
Πρόκειται για μια ανήθικη και αισχρή δήλωση του Κυβερνητικού  Εκπροσώπου! Δεν είναι δυνατόν να μας κυβερνούν τέτοιοι άνθρωποι! Ποιός νοήμων άνθρωπος μπορεί να συμπεράνει ότι συμπέρανε και ο κ.Κεδίκογλου; Και... το κερασάκι στην τούρτα  είναι ότι τα κανάλια παρουσίασαν τη δήλωση Σκουρλέτη ως...περίεργη αντί να καταφερθούν ενάντια στην αισχρή δήλωση Κεδίκογλου.

Χρήστος Γκουνέλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου