Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αντίθετος ο Αρχιεπίσκοπος στη λειτουργία των καταστημάτων κατά τις Κυριακές


Την αντίθεσή του στην απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος κατά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργός Απασχόλησης Γιάννη Βρούτση.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος: «Με τον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στο Συνοδικό Μέγαρο.
Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα και στη βοήθεια που προσφέρει η Εκκλησία. "Έχουμε όμως ανάγκες κυρίως σε εξυπηρέτηση από πλευράς προσωπικού και χέρια εργατικά" τόνισε ο Μακαριότατος και πρόσθεσε "πάνω σε αυτό συζητήσαμε σήμερα με τον κ. Υπουργό, ανταλλάξαμε απόψεις, προτάσεις και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω γιατί αν προχωρήσουμε με αυτόν το στόχο το έργο μας θα γίνει πολύ καλύτερο".
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το εμπορικό ωράριο τις Κυριακές ο Μακαριότατος εξέφρασε την αντίθεσή του, τονίζοντας πως "ασχολούμαστε όλο με αριθμούς και ξεχνάμε την ψυχή μας. Πότε οι έμποροι θα δουν τα παιδιά τους, πότε θα δουν τις οικογένειές τους, πότε θα ξεκουραστούν και θα πάρουν δύναμη;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου